Jobb ajánlatot talált?Alálicitálunk!

 

Árfigyelő

 

Jobb ajánlatot talált? Alálicitálunk!

Autóbérlés és autókölcsönzés könnyen, gyorsan, egyszerűen, kedvező áron – meg fog lepődni ha végiggondolja, hányszor segíthetne Önnek ez a megoldás

  Vállalatunk két egyszerű alapelvre épül: Elsődleges célunk  olyan autóbérlési szolgáltatás nyújtása, melyet a lehető legalacsonyabb áron vásárolhatnak meg fogyasztóink. Vásárlóink nem csak időt spórolhatnak meg azzal, hogy mindössze egyetlen vállalattal tartják a kapcsolatot, hanem bizonyosak lehetnek benne, a lehető legjobb minőséget kapják pénzükért. Másodsorban mi hisszük, hogy az alacsonyabb ár nem feltétlenül jelent alacsonyabb minőséget, ezért a Balatoncar rendületlenül törekszik arra, hogy az iparág legkiválóbb fogyasztói szolgálatát nyújtsa megrendelőinek. Hogy hogyan tudjuk a legalacsonyabb árakat felajánlani anélkül, hogy az a szolgáltatás rovására menne? A Balatoncar brókerként a legnagyobb autókölcsönző társaságokkal és helyi autókölcsönző szolgáltatókkal van szerződéses viszonyban. Azáltal, hogy egyszerre több autókölcsönző társasággal is üzletelünk, folyamatosan ellenőrizni tudjuk, hogy épp melyik társaság ajánlja a legjobb árat a vásárló által megjelölt időpontban az adott járműért. Jobb ajánlatra bukkant? Tudassa velünk 0630/5324138!

 

 

Balatoncar Autókölcsönző

Szolgáltatásaink: Autókölcsönzés Balaton és vonzáskörzetében, autókölcsönzés magán személynek, autóbérlés cégeknek – flottamenedzselés, tartós bérlet, sofőrszolgálat, ki- és beszállítás.Autóbérlés – speciális felszerelések: GPS navigációs készülék, gyerekülés, tetőcsomagtartó, hólánc.