Gyenesdiás – Szállások- Autókölcsönzés

Gyenesdiás Autókölcsönzés

 

Kérjen árajánlatot 

 

Wellness Hotel Katalin**** -

 

Wellness Hotel Katalin****A Balaton, Keszthely és Hévíz közelségében családias hangulatban várja Önöket 2007-ben megnyílt Wellness Hotel, Gyenesdiáson a strandtól, kikötőtől és Balaton parttól 200 méterre csendes, nyugodt környezetben.

 etteremkepek oázis gyenes

 Oázis Panzió Gyenesdiás

A Balaton part oázisát Gyenesdiáson a 71-es út mellett elkerülni sem lehet, mert a földi paradicsom magát kínálja az út mellett. Kertitó, csobogó, virágözön megspékelve egy kis madárcsicsergéssel. Az Oázisban nemcsak a szomját olthatja a széles skálájú italokkal, hanem válogathat a finomabbnál finomabb nemzetközi ételspecialitások között is. Ha pedig evett, ivott, jól lakott és elkápráztatta a környezet, akkor a 7 kétágyas minden kényelemmel felszerelt szoba valamelyikében álomra hajthatja a fejét, hogy másnap megújultan vegyen részt egy pusztakiránduláson, vadászaton, lovagláson esetleg egy kerékpártúrán.

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

Balatoncar Autókölcsönző

Szolgáltatásaink: Autókölcsönzés Balaton és vonzáskörzetében, autókölcsönzés magán személynek, autóbérlés cégeknek – flottamenedzselés, tartós bérlet, sofőrszolgálat, ki- és beszállítás.Autóbérlés – speciális felszerelések: GPS navigációs készülék, gyerekülés, tetőcsomagtartó, hólánc.