Zalakaros – Szállások

Autókölcsönzés Zalakaros – kérjen ajánlatot:

zalakaros mendan

Men Dan

A szálloda filozófiájának kulcsát szlogenünk adja: a mosoly négy csillaga. Célunk, hogy a legapróbb részletekig tökéleteset, minőségit, a vendégeik igényeit maximálisan kielégítő és pihenését messzemenőkig szolgáló kínálatot nyújtsunk. De ez nem elég, hiszen minden prémium szálloda erre törekszik.Megfizethetetlen ajándékunk: egy boldog mosoly az arcán, mellyel szállodánkból távozik.

 Szabadics apartman Zalakaros

Szabadics Apartman

A szálláshoz zárt udvar tartozik, medencével.
A gyönyörűen kialakított kertben medence és a gyerekeknek pancsoló található, ezen kívül a kicsik örömére játszótér áll rendelkezésre. A közeli nyugágyakon pihenve a szülők a kicsik minden mozdulatát figyelemmel kísérhetik.Gyermekbarát apartmanok:
Babával érkezőknek utazó babaágyat, etetőszéket, pelenkázót tudunk biztosítani.
Egész évben nyitva tartunk.

 zrinyiu8_n zalakaros   Zalakaros határon túl is ismert termál- és gyógyfürdőváros, a Kis- Balaton természetvédelmi területéhez közel. Itt épült a közelmúltban a 7 apartmannal rendelkező Erika Apartmanház. Az impozáns kastély jellegű apartmanház csendes, nyugodt környezetben a fürdőtől 10 perc sétára található. A vendégek rendelkezésére áll zárt parkoló nagy zöld területtel.