Béreljen autót akár – 40.000 Ft/hó….

Tartós bérlet

futamidő után az autó az Ön tulajdona lehet... (gépkocsinként változó) "mintha hitelre vett volna egy autót csak a kockázat lényegesen kisebb itt is van árfolyamváltozás de az autót bármikor leadhatja hiszen ha nem érte el a futamidő végét ez egy úgynevezett tartós bérletnek minősül" ( csak a flottából választható). Futamidő min: 12 hónap   Pl: Skoda Fabia vagy hasonló 
"A" kategória
Első befizetés (első bérleti díj) 450.000 Ft
Futott Km Havi bérleti díj Km költség (a   havi futott km túllépése esetén)
1.000 59.000 58
1.500 69.000 58
3.000 79.000 58
   
"B" kategória
Első befizetés 550.000 Ft
Futott Km Havi bérleti díj Km költség (a   havi futott km túllépése esetén)
1.000 55.000 58
1.500 59.000 58
3.000 69.000 58
 
"C" kategória
Első befizetés 680.000 Ft
Futott Km Havi bérleti díj Km költség (a   havi futott km túllépése esetén)
1.000 40.000 58
1.500 45.000 58
3.000 55.000 58
   

Kérhető szolgáltatások:

  • Rendeltetésszerű használat során felmerülő javítási, karbantartási költségek                    
  •   24 órás assistance,
  • Másodsofőr lehetősége,
  •   Szükség esetén csereautó biztosítása,
  •    Az évszaknak megfelelően téli/nyári gumiabroncs.
  • Kötelező, Casco biztosítás                 

Tartós bérlet szerződés keretében az autó bérletéről havi bérleti számlát kap, amit költségként el tud számolni, a bérleti díj áfája is költségként elszámolható, de vissza nem igénylehető. Tartós bérlet esetén további előny, hogy mivel nem hitelt vesz fel az autóvásárláshoz, ezért a mérlegében nem jelentkezik a hitel összege, így további hitel felvételnél nem rontja a hitel felvételi lehetőségekeit. Az autót a tartós bérlet lejáratakor a bérbevevő által kijelölt személy vásárolhatja meg.

Tartós bérlet, kinek éri meg?

Aki autó vásárlását tervezi, nem szeretné egy összegben kifizetni az autó vételárát, akár 0 Ft önerő* befizetése mellett szeretné ezt megtenni ezt jelenleg csak tartós bérlet keretében teheti meg. Ha havonta előre tervezhető költségekkel számolva szeret gazdálkodni, aki flottakezelés előnyei révén csökkenteni szeretné autójának üzemeltetési költségeit. A tartós bérlet  szolgáltatáshoz kapcsolódóan teljes körű flottakezelést vehet igénybe, mely magában foglalja az:

  • hozom viszem szolgáltatást,
  • bérautó szolgáltatás.

Autója minden cégnek van. Egy cég életében a bér után a második legnagyobb költségelem az autó, a tartós bérlet és flottakezelés szolgáltatásokkal segítünk, hogy autóval kapcsolatos költségeit csökkentsük.

Hány autótól éri meg a tartós bérlet szolgáltatás?

A tartós bérlet igénybevétele már akár egy autótól is megéri, de legnagyobb megtakarítást az 5-100 autóval rendelkező cégeknél jelentkezhet. Tartós bérlet szolgáltatást igénybe véve kisebb cégeknél nem kell ügyvezetőnek vagy az autót vezető értékesítőnek az autó üzemeltetésével foglakozni, nagy cégeknél nem szükséges erre a célra külön munkatárs foglalkoztatása. Ön is az alaptevékenységével, cége vezetésével, értékesítéssel foglalkozhat, az autópark kezelése helyett, még költséget is takarít meg.

Milyen autó típus esetén éri meg?

tartós bérlet bármely kis közép, közép és luxuskategóriás autónál érdemes a tartós bérlet szolgáltatás választása, ahol fontos az autóval kapcsolatos költségek csökkentése és azok egyenletes elosztása.

 *Önerővel: min 3 havi bérleti díj + Casco önrész  

*Autó tartós bérlete önerő nélkül minimum 5 éves múlttal rendelkező, nyereségesen működő cég.

Papdi György

+36305324138

papdi@balatoncar.hu

Balatoncar Autókölcsönző

Szolgáltatásaink: Autókölcsönzés Balaton és vonzáskörzetében, autókölcsönzés magán személynek, autóbérlés cégeknek - flottamenedzselés, tartós bérlet, sofőrszolgálat, ki- és beszállítás.Autóbérlés - speciális felszerelések: GPS navigációs készülék, gyerekülés, tetőcsomagtartó, hólánc.